Despre Pure Water
Echipa Pure Water propune si implementeaza tehnologii eficiente si inovatoare pentru tratarea si epurarea apei.
Una dintre principalele probleme actuale din Romania este asigurarea calitatii apei, atat celei potabile si industriale, cat si a celei deversate in urma procesului de epurare.

Pentru solutionarea acestor probleme societatea noastra promoveaza metode eficiente, folosite cu succes in tarile Uniunii Europene care sunt bazate pe utilizarea unor coagulanti specifici si selectivi, personalizati pentru fiecare aplicatie, atat in tratarea apei in scop de potabilizare cat si in epurarea apelor uzate care au diverse proveniente.

Utilizarea acestor tipuri de coagulanti ofera in urma tratarii atat parametrii de calitate net superiori metodelor clasice de tratare cat si cheltuieli operationale si de proiectare mai scazute.

Metodele propuse de societatea Pure Water se bazeaza pe folosirea floculantilor si a coagulantilor lichizi pe baza de aluminiu si fier, care sunt sub forma fie de policloruri de aluminiu fie combinatii de policloruri de aluminiu si fier respectiv pe rasini schimbatoare ioni selective.

Pure Water din Cluj Napoca este distribuitor unic in Romania al firmelor producatoare Feralco Group, Ecolochem Zrt. Ungaria si Severn Trent Services Ltd. UK, firme cu prestigiu in domeniul reactivilor folositi in tratarea si epurarea apei.

Coagulantii si floculantii produsi au o larga utilizare in urmatoarele domenii: